banner_06

Biotej

A Körös-Maros Biofarm Kft. által termelt biotejeket 1,5% és 2,8% zsírtartalommal a Naszálytej Zrt. gyártja és hozza forgalomba  1 literes TGA (Tetra Gemina Aseptic) csomagolásban. Ezek a termékek hűtés nélkül tárolva is megőrzik kiváló minőségüket gyártástól számítva akár 90 napig is.

A 3,5% zsírtartalmú 1 literes friss dobozos biotej telt íze miatt igazi kényeztetés az érzékszerveknek, amellett magas fehérje- és zsírban oldódó vitamin tartalma is említésre méltó.

A 0,5 literes, 1,5% zsírtartalmú friss dobozos tej pedig akár „menet közben „vagy a munkahelyen is fogyasztható fehérjeforrás a mindig rohanásban lévők számára. A kényelmes, visszazárható csavarkupak és a hűtött környezetben akár 21 napos fogyaszthatósági időtartam csak fokozza népszerűségét.

Zöldfarm Bio Tej 1,5% 0,5l Zöldfarm Bio UHT Tej 1,5% 1l
biotej_tej biotej_tej_15
Zöldfarm Bio UHT Tej 2,8% 1l Zöldfarm dobozos Bio Tej 3,5% 1l
biotej_tej_28 biotej_tej_35

A biotejföl gyártástechnológiája ugyan megegyezik az átlagos tejfölével, ízében mégis lágyabb, krémesebb, mint a hagyományos tejföl. Ez annak köszönhető, hogy az ökológiai gazdálkodásban tartott tehenek takarmányozása eltér a szokásostól (vegyszerektől mentesített legelőterület, génmódosítás mentes kukorica és egyéb abraktakarmány). A 150 g-os poharas kiszerelésben – a tárolási javaslat betartása mellett – minőségét 30 napig is megőrizheti.

Zöldfarm Bio Tejföl 20% 150g
biotej_tejfol
A biotúrót hagyományos magyar túrókészítési eljárással készítjük tiszta, ellenőrzött biotejből.
 
Emésztés- élettani szempontból a túró értéke hasonló a többi tejsavbaktérium kultúrával előállított tejtermékéhez. Alacsony zsírtartalma miatt viszonylag sok magas biológiai értékű fehérjét, valamint kalciumot és foszfort is tartalmaz. Alacsony energiatartalma miatt mindenkinek – különösen idősebb embereknek és fogyókúrás étrenden lévőknek – javasolt a fogyasztása. A túró rendkívül könnyen emészthető, ezért felbecsülhetetlen szerepe van a gyógyításban. Az első magyar biotúrót védőgázas csomagolásban kínáljuk 30 napos szavatossági idővel.
Zöldfarm Bio Túró 180g
biotej_turo
A Torula kefir (gomba) és a tejsavbaktériumok egymás növekedését erősítő együttműködésének köszönhető ez az enyhén szénsavas, kellemesen savanykás, kiváló értrendi hatású termék, melyet teljes biotejből állítunk elő.
 
Kefirrel gyógyítják a különböző légzőszervi megbetegedéseket, máj és epebetegségeket, érelmeszesedést, magas vérnyomást, a különböző vesebetegségeket, gyomor és bélbetegségeket.
150 g-os poharas kiszerelésében – 0-8°C –on tárolva – minőségét 24 napig is megőrizheti.
 
Zöldfarm Bio Kefir 150g
biotej_kefir
A Zöldfarm biocsalád ízesítés nélküli natúr biojoghurtot kínál fogyasztóinak.
 
A natúr joghurt otthon akár friss gyümölccsel, magvakkal keverhető, sós-savanyú salátákhoz öntetformájában használható, bármely napszakban fogyasztható termék, a variációknak csak fantáziánk szabhat határokat.
 
A joghurt 150 g-os kiszerelésben 24 napos fogyaszthatósági idővel kerül forgalomba.
 
Zöldfarm Bio Joghurt
natúr 150g
biotej_joghurt