Bemutatkozás
Ismerjen meg bennünket. Ismerje meg tevékenységeinket és filozófiánkat.
Tovább
Biogazdálkodás
A biogazdálkodás olyan tevékenység, mely szigorú előírások keretei között, különleges ellenőrzés és minősítés mellett folyik.
Tovább
Termékek
Ismerje meg az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékek széles választékát.
Tovább
Állásajánlat
Tovább
Kapcsolat
Tovább
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Bemutatkozás
  • Biogazdálkodás
  • Termékek
  • Állásajánlat
  • Kapcsolat
Körös-Maros Biofarm Kft.

A kitüntető elismerésben a váci Naszálytej Zrt. Zöldfarm termékcsaládja részesült, amely egyben az első hazai biotejtermék-család is.

A biotej, a szervezetünk számára fontos és szükséges tápanyagokat a lehető legtermészetesebb formában, ideális arányban tartalmazza, és nem tartalmaz sem tartósítószert, sem mesterséges élelmiszer-adalékanyagot. A díjat a vállalat a jubileumi, 15. Magyar Termék Nagydíj átadásakor, a Parlamentben vehette át.

 Díjnyertes egészség

A Naszálytej üzleti stratégiájának kiemelt része olyan termékek gyártása, amelyeket a speciális táplálkozási igényekkel élõk is fogyaszthatnak. Ennek érdekében Magyarországon elsőként a vállalat hozott forgalomba laktózmentes és biotejtermékeket, illetve Aloe Vera tartalmú tejtermékeket. A vállalat laktózmentes, Magic Milk tejtermékcsaládja 2011-ben nyerte el a kitüntető Magyar Termék Nagydíjat, idén pedig a Zöldfarm biotejtermékek kapták meg a tekintélyes minőségtanúsító védjegyet. A 2012. évi díj elnyerésével immár a vállalat mindkét, speciális termékcsaládja magáénak tudhatja a Magyar Termék Nagydíj címet.

03_naszalytej_trofea(masolas)_1.jpg

„A pályázatunkon induló termékeknek és szolgáltatásoknak idén is nagyon szigorú követelményeknek kellett megfelelniük” – mondta Kiss Károlyné Ildikó, a Magyar Termék Nagydíj ügyvezető igazgatója. „Számunkra mindig nagy öröm, ha egy vállalat több termékét is megméreti a minőségtanúsító rendszerünkön, hiszen az újabb díj elnyerése még inkább megerősíti a cég minőségtudatos szemléletét” – tette hozzá az igazgató asszony.

Biofarmról biotejet

A Zöldfarm biotejtermékeket a Kőrös-Maros Biofarm gazdaságból származó tejbõl készítik a Naszálytej Zrt. szakemberei, amely folyamatot a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szigorúan ellenőriz. A Naszálytej gyárába érkező biotejet a cég megkülönböztetett gondossággal kezeli és kíméletesen dolgozza fel, minden más tejtõl elkülönítve, így annak különleges beltartalmi értékei változatlanul megmaradnak. A minőségmegőrzés fontos része a rendkívül gyors, korszerű technológia alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy a fejéstől számított 12 órán belül a tej a csomagolásba kerüljön.

( Forrás: Mit főzzünk ma? )

 

 

02_biotejtermek_csalad(masolas).jpg

 

 

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy közel 10 évvel ezelõtt a Naszálytej gyártott elõször biotejterméket Magyarországon, így is támogatva és mindenki számára elérhetõvé téve az egészséges táplálkozást” – mondta Kuk Titusz, a Naszálytej Zrt. vezérigazgató-helyettese. „Mára 10 különbözõ biotejterméket gyártunk. Bízunk abban, hogy a biotermékek ismertségének növeléséhez a most elnyert Magyar Termék Nagydíj is hozzájárul” – tette hozzá.

Minõségük elismeréseként Magyarország elsõ biotejtermékei közül Magyar Termék Nagydíjjal tüntettek ki a Naszálytej Zrt. Zöldfarm ESL, 3,5%-os tej, a 2,8%-os és az 1,5%-os UHT biotej, valamint a Zöldfarm biotejföl, -kefír és -joghur termékekeit. A vállalat ezek mellett 1,5%-os ESL biotejet, biotúrót és több fajta biotofut biztosít az egészségtudatos hazai lakosságnak.

 

Gyula

+ 36 66 460 914