Bemutatkozás
Ismerjen meg bennünket. Ismerje meg tevékenységeinket és filozófiánkat.
Tovább
Biogazdálkodás
A biogazdálkodás olyan tevékenység, mely szigorú előírások keretei között, különleges ellenőrzés és minősítés mellett folyik.
Tovább
Kutatás+Fejlesztés
Tovább
Termékek
Ismerje meg az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékek széles választékát.
Tovább
Állásajánlat
Tovább
Kapcsolat
Tovább
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Bemutatkozás
 • Biogazdálkodás
 • Kutatás+Fejlesztés
 • Termékek
 • Állásajánlat
 • Kapcsolat
Körös-Maros Biofarm Kft.

A kitüntető elismerésben a váci Naszálytej Zrt. Zöldfarm termékcsaládja részesült, amely egyben az első hazai biotejtermék-család is.

A biotej, a szervezetünk számára fontos és szükséges tápanyagokat a lehető legtermészetesebb formában, ideális arányban tartalmazza, és nem tartalmaz sem tartósítószert, sem mesterséges élelmiszer-adalékanyagot. A díjat a vállalat a jubileumi, 15. Magyar Termék Nagydíj átadásakor, a Parlamentben vehette át.

 Díjnyertes egészség

A Naszálytej üzleti stratégiájának kiemelt része olyan termékek gyártása, amelyeket a speciális táplálkozási igényekkel élõk is fogyaszthatnak. Ennek érdekében Magyarországon elsőként a vállalat hozott forgalomba laktózmentes és biotejtermékeket, illetve Aloe Vera tartalmú tejtermékeket. A vállalat laktózmentes, Magic Milk tejtermékcsaládja 2011-ben nyerte el a kitüntető Magyar Termék Nagydíjat, idén pedig a Zöldfarm biotejtermékek kapták meg a tekintélyes minőségtanúsító védjegyet. A 2012. évi díj elnyerésével immár a vállalat mindkét, speciális termékcsaládja magáénak tudhatja a Magyar Termék Nagydíj címet.

03_naszalytej_trofea(masolas)_1.jpg

„A pályázatunkon induló termékeknek és szolgáltatásoknak idén is nagyon szigorú követelményeknek kellett megfelelniük” – mondta Kiss Károlyné Ildikó, a Magyar Termék Nagydíj ügyvezető igazgatója. „Számunkra mindig nagy öröm, ha egy vállalat több termékét is megméreti a minőségtanúsító rendszerünkön, hiszen az újabb díj elnyerése még inkább megerősíti a cég minőségtudatos szemléletét” – tette hozzá az igazgató asszony.

Biofarmról biotejet

A Zöldfarm biotejtermékeket a Kőrös-Maros Biofarm gazdaságból származó tejbõl készítik a Naszálytej Zrt. szakemberei, amely folyamatot a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szigorúan ellenőriz. A Naszálytej gyárába érkező biotejet a cég megkülönböztetett gondossággal kezeli és kíméletesen dolgozza fel, minden más tejtõl elkülönítve, így annak különleges beltartalmi értékei változatlanul megmaradnak. A minőségmegőrzés fontos része a rendkívül gyors, korszerű technológia alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy a fejéstől számított 12 órán belül a tej a csomagolásba kerüljön.

( Forrás: Mit főzzünk ma? )

 

 

02_biotejtermek_csalad(masolas).jpg

 

 

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy közel 10 évvel ezelõtt a Naszálytej gyártott elõször biotejterméket Magyarországon, így is támogatva és mindenki számára elérhetõvé téve az egészséges táplálkozást” – mondta Kuk Titusz, a Naszálytej Zrt. vezérigazgató-helyettese. „Mára 10 különbözõ biotejterméket gyártunk. Bízunk abban, hogy a biotermékek ismertségének növeléséhez a most elnyert Magyar Termék Nagydíj is hozzájárul” – tette hozzá.

Minõségük elismeréseként Magyarország elsõ biotejtermékei közül Magyar Termék Nagydíjjal tüntettek ki a Naszálytej Zrt. Zöldfarm ESL, 3,5%-os tej, a 2,8%-os és az 1,5%-os UHT biotej, valamint a Zöldfarm biotejföl, -kefír és -joghur termékekeit. A vállalat ezek mellett 1,5%-os ESL biotejet, biotúrót és több fajta biotofut biztosít az egészségtudatos hazai lakosságnak.

 

Gyula

+ 36 66 460 914